Gym picture Banner

Over CPK

Het belangrijkste om te weten over trainen bij CPK.

CPK is opgericht door Claudio en Taru. Het doel is om een plek te geven waar iedereen fijn zelfstandig kan trainen zonder mensen die naar je staren of zeuren. Je mag je eigen muziek opzetten, zware gewichten tillen, magnesium gebruiken en lekker met elkaar kletsen. CPK is niet zomaar een gym, het is een club. Alle leden kennen elkaar en kletsen met elkaar, maar we geven elkaar ook de ruimte om serieus ons eigen werk zelfstandig te doen. Het enige wat we vragen van onze members is:

  • Ruim alles op wanneer je klaar bent. Leg spullen waar ze horen. Maak de bars en bankjes ook schoon na gebruik met magnesium.
  • Als iemand een set doet of nu een set gaat doen, loop niet voor de neus langs en probeer geen gesprek te starten/voort te zetten. Dit kan wachten tot na de set.
  • Geef mensen geen ongewenst commentaar/advies. Je weet niet wat in hun hoofd rond gaat en waarom ze doen wat ze doen. Ook is het arrogant om je te bemoeien met iemands leerproces. Reserveer je commentaar/advies voor wanneer daarom gevraagd wordt.
  • Toon ten alle tijden respect voor iedereen en help mee om de leukste sfeer te creëren. Zet jezelf in de schoenen van een ander! Ongeacht of iemand een beginner of een gevorderde is, bij CPK zijn we allemaal vrienden en we wensen elkaar het beste.

Iedereen die hieraan voldoet is welkom.

1 keer komen trainen? Dat is slechts € 5,-

Een maand lang onbeperkt trainen? Dat kan voor slechts € 49,-